Go to Top

Ytskydd, renovering & förstärkning av betong med YtskyddsGruppen

Ytskydd, renovering & förstärkning av betong med YtskyddsGruppen

YtskyddsGruppen.se är ett unikt nätverk av kunniga personer & företag med stora resurser

YSG / YtskyddsGruppen är ett forum & kunskapsbank för de företag och personer som arbetar med att renovera, ytskydda och förstärka betong inom kommuner, industrier, energiverk, vattenkraft, entreprenad m.fl. så att bästa tänkbara renovering, ytskydd och förstärkning sker på så många platser som möjligt.

Givetvis är det också mycket viktigt att konsulter tar del av vår kunskap & material så att de ger bästa möjliga rekommendation genom ökad kunskap på ett arbetsområde där många har för lite kunskap.

Hjärnan

Välkomna till YtskyddsGruppen.se som kommer att ge Er möjlighet att finna de spetskompetenser och resurser Ni söker efter.

Materialet, informationen & kunskapen Ni finner här kommer att ge Er möjlighet att spara tid, pengar och miljöpåverkan genom att öka livslängden på Era konstruktioner & byggnader av betong.

Ökad hållbarhet ger bättre kapitalvård.

 

Intresserad av rådgivning eller entreprenad? Ring 0706 – 57 57 88

Vi renoverar & ytskyddar utrustningar och konstruktioner av betong

 

Appliceringsanalys

provning-analys2För att bestämma vilken teknologi som är bäst så är det viktigt att göra en appliceringsanalys på metallen som ska renoveras & ytskyddas.

Läs mer här

Utbildningar

utbildIntresserade av utbildningar? Vi och våra anslutna företag utbildar er personal inom valfritt område som är vår expertis.

Läs mer här

Artiklar

artiklarHär har vi samlat några artiklar som handlar om allt ifrån aktuella tematidningar till själva renoveringsprocessen för betong.

Läs mer här