Go to Top

Företaget

Drone Inspection Nordic AB erbjuder professionella drönartjänster vid dina inspektioner av bland annat byggnadskonstruktioner och fastigheter på hög höjd och otillgängliga ytor. Att fotografera med drönare vid besiktningar på dessa platser är både kostnadseffektivt och smidigt. Det kan komplettera eller ersätta användandet av bland annat byggnadsställningar, liftar och klättring.

För att inte behöva köpa in en dyr drönare och lägga tid på att lära dig flyga den själv så är det smart att ta stöd av en erfaren drönaroperatör ur vårt team på Drone Inspection. Då har du möjlighet att helt kunna fokusera på besiktningen av objektet. Samtidigt manövrerar vår operatör drönaren som fotograferar och ser till att 100 procent av ytan på byggnadskonstruktionen blir täckt vid inspektionen.

Hög kvalitet på din analys 

Efter inspektionen med drönaren tar vi fram en digital 3D-modell från bilderna på objektet. Den ger dig möjlighet att vid datorn i lugn och ro undersöka byggnadskonstruktionen och smidigt förflytta dig runt den i 3D. När du vill inspektera en yta mer ingående zoomar du in och får tillgång till högupplösta foton på det specifika området. Materialet ger en tydlig överblick och du kan utvärdera det grundligt och detaljerat för vidare analys och åtgärdsplan.

Möjlighet till inspektionsstöd

Du anlitar oss i första hand för drönartjänsterna. Vid behov har vi genom vårt stora kontaktnät även möjlighet att ta in en kompetent inspektör eller besiktningsman som stöttar dig med att utvärdera och analysera 3D- och fotomaterialet för eventuella åtgärder. 

Drone Inspection Nordic AB följer alltid BCL (Bestämmelser för civil luftfart – ett regelverk för den civila luftfarten i Sverige) och våra drönaroperatörer innehar företagsförsäkringar. 

Läs mer på www.droneinspection.se och varmt välkommen att höra av dig med dina frågor på info@droneinspection.se.