Go to Top

Din mekaniska verkstad i Göteborg – Bågenfelt & Hellström AB

bagenfelt-hellstrom-logo-ysgVälkommen till Bågenfelt & Hellström – ett komplett verkstadsföretag i Göteborg med lokaler i Högsbo industriområde! Vår verksamhet innefattar en lång rad kvalificerade tjänster för allt inom den industriella verkstadsindustrin. Hos oss möts du alltid av ett tydligt fokus på service, kvalitet, teknologiskt kunnande och design med hög precision.

Fullständiga tjänster och service
Vi arbetar med högteknologisk konstruktion av teknisk utrustning. Det innebär bland annat tillverkning av bandtransportörer, vibratorer och vibrationsmatare, en stor mängd olika komponenter, samt specialmaskiner; där vi är främst inriktade på monteringsapparater och serveringsenheter, men gör också mycket mer.

Vi utför även exakt skärning i många olika material. Vår utrustning sträcker sig från enkla klippverktyg till avancerad vattenskärning, men erbjuder också en del logistiska tjänster. Bland annat service och underhåll av högteknologisk utrustning och maskin- och industriflytt; där vi också kan montera och installera hela anläggningen i de nya lokalerna. Nu kan ni även hyra truck med förare av oss. En bekymmersfri och snabb service med rejäla truckar i Västra Frälunda – Sisjön – Mölndal. Allt till ett rimligt pris. Dessutom har vi en egen elverkstad, där vi arbetar med bland annat tillverkning av el-skåp och programmering.

Professionell legotillverkning
En stor del av vår produktion görs på uppdrag av företag, så kallad legotillverkning. Vi sköter då allt från prototyp- till serietillverkning av verktyg, maskindelar samt kompletta maskiner och utrustningar. Vår produktion är flexibel och effektiv, och klarar korta leveranstider till konkurrenskraftiga priser. Vi har stora resurser inom såväl skärande bearbetning som plåt och svets, och stor kompetens inom rostfri tillverkning.

Garnet för Blästring / Blästersand
Blästring är en mycket effektiv och kraftfull metod för att slipa, rena och omforma inom industriell verksamhet. Med rätt blästersand och rätt utrustning går det snabbt att uppnå önskat resultat. Vid omfattande arbeten krävs det dock väldigt stora volymer blästersand – särskilt om man inte har installerat rätt teknik för att återanvända sanden.

Hos Bågenfelt & Hellström hittar du blästringssand av hög kvalitet, i rätt kvantitet, och till förmånliga priser. Kontakta oss här.