Go to Top

Kunskap och resurser hos GMK AB

GMKVi är specialiserade på slitage och ytbeläggning för tung processindustri!

GMK AB är specialiserade på slitage och ytbeläggning för tung processindustri. De huvudsakliga produktionsområdena är blästring, lackering samt slitagebeläggningar i gummi, keramik, polyuretan och slitstål. GMK AB erbjuder totalentreprenader och helhetslösningar till företag inom den tunga industrin.

I moderna lokaler i centrala Kiruna finns kapacitet att uföra såväl långa som korta serier med snabba omställningstider. Vi utför även service, underhåll och montage i fält, vilket ger en stor flexibilitet för våra kunder.

Genom partnerskapet ”Nordisk partner” med Teknikum kan vi som generalagent erbjuda deras högkvalitativa produkter till industrikunder i hela Sverige.

Vi har agenturen för försäljning av TARTEKs mekaniska tätningar i Sverige och har därmed produkterna och kompetensen att erbjuda ett helhetsåtagande inom pumpservice.

Med Castolin som leverantör kan vi erbjuda er slitplåt och metallisering. Våra egna bandskrapor med lokal tillverkning, kan snabbt och kostnadseffektivt anpassas till er verksamhet.