Go to Top

Kunskap och resurser hos Tello Maskinförsäljning AB

tello_logoVår absolut största styrka är att, även som relativt litet företag, kunna erbjuda våra kunder de allra bästa kvalitetsprodukterna som finns på marknaden. I och med att vi är ett litet företag, kan vi även klara av snabba lösningar och samtidigt hålla kostnaderna på en för alla rimlig nivå.

  • Mer än tio års erfarenhet som leverantör av kolsyreblästermaskiner
  • Bred kunskap om leveranser av torr-is på olika orter
  • Vi har garanterat det bredaste sortimentet av kolsyreismaskiner och tillbehör
  • Vi representerar IceTech som är en av världens 3 största leverantörer och tillverkare av Kolsyrebläster och Pelletizer.
  • Vi tillhandahåller hyresmaskiner. Inte alla behöver investera i nya maskiner. Dessutom vid toppar eller haverier på ett projekt kan man behöva ytterligare maskiner.
  • Service inom 24 timmar
  • Vi utbildar alla nya användare inom tekniken
  • Slutligen, så sysslar vi enbart med försäljning, uthyrning och service av maskinerna.

Övriga kunskaper, tjänster och produkter
Tello Maskinförsäljning AB säljer, hyr ut och servar elektriska färgsprutor, tryckluftsdrivna vakuumsugare och mobila blästermaskiner, både sand- och kolsyreisbläster.

Om företaget
Tello Maskinförsäljning AB startades 1992 av Anders Brink. Då handlade det bara om att sälja tryckluftsdrivna vakuumsugare, (Norclean) i Mellansverige. Ganska snart ökades produktprogrammet ut med att även leverera sandbläster. 1996 anställde företaget sin första säljare. Då startade vi försäljning av framförallt elektriska färgsprutor och service. Företaget har jobbat med olika agenturer sedan 1997. Runt år 2000 jobbar vi med Titan som levererar våra elektriska färgsprutor och IceTech som levererar våra kolsyreblästermaskiner och pelletizer. Vi har dessutom ett flertal mindre leverantörer runt om i världen som hjälper oss att leverera det bästa som finns på denna marknad.

”Vår affärsidé är att tillhandahålla blästermaskiner, färgpumpar och vakuumsugare med absolut högsta kvalité och till bästa pris, och som med företagets erfarenhet och applikationskunnande ger våra kunder bästa möjliga maskinlösningen och investeringsutbyte.”