Go to Top

Renovering, ytskydd & förstärkning av metall med YtskyddsGruppen

Renovering, ytskydd & förstärkning av metall med YtskyddsGruppen

YtskyddsGruppen.se är ett unikt nätverk av kunniga personer & företag med stora resurser

Att renovera och ytskydda all den metall som förstörs genom slitage, korrosion, kemikalieangrepp och kavitation på bästa miljömässiga och ekonomiska sätt kräver många olika spetskompetenser och stora resurser. Idag finns inget företag, organisation, institut eller konsult som har den samlade kunskapen och resurserna för att klara av detta.

Därför har ett antal företag i Sverige med olika spetskompetens inom renovering och ytskydd av metall insett behovet av att arbeta ”över kunskapsgränserna” för att åstadkomma bästa möjliga lösningar för flest möjliga kunder.

Vi har många hundra års gemensam erfarenhet av att renovera och skydda metall och vi har startat Ytskyddsgruppen för att kunna hjälpa industrier, kommuner, energiverk, konsulter, projektledare och entreprenörer att finna bästa möjliga renovering och ytskydd av utrustningar och konstruktioner.

Välkomna att ta del av våra kunskaper och erfarenheter på denna hemsida. Här finner ni även alla kontaktuppgifter för att kunna komma i kontakt med oss.

Intresserad av våra tjänster? Ring 0706 – 57 57 88

En samlingsplats för företag som är experter på renovering av metall.

Appliceringsanalys

För att kunna bestämma vilken teknologi som är bäst så är det viktigt att göra en appliceringsanalys på metallen som ska renoveras och skyddas.

Läs mer

Utbildningar

Intresserade av utbildningar? Vi och våra anslutna företag utbildar er och er personal gärna inom valfritt område som är vår expertis.

Läs mer

Artiklar

Här har vi samlat alla nödvändiga artiklar som handlar om allt ifrån aktuella tematidningar till själva renoveringsprocessen för metall.

Läs mer